Om oss

Välkommen till oss! Vi är ett företag med expertis och erfarenhet gällande varierande typer av elprojekt. Vi medverkar och engagerar oss i såväl stora som små projekt. Dess gemensamma nämnare är el, från installationer till enstaka reparationer.

Vårt team består av specialister som samtliga är utbildade inom området eller avslutat en specialutbildning. Alla våra medarbetare är certifierade vilket är en garanti för förstklassiga resultat oavsett projektstorlek och svårighetsnivå. Att lägga fokus på miljön har blivit en stor del av vår företagsvision, därför arbetar vi aktivt med att installera laddstolpe i Stockholm underhålla laddstationer för elbilsägare.

Vårt team uppfyller vår vision

Vi arbetar för pålitliga ellösningar, för en miljövänligare framtid och kopplar el och säkerhet som få andra företag gör. Vår vision nås tack vare vårt team. Utan dess kunskap och arbetsvilja skulle inte vårt företag ha nått så långt som det har gjort.

Vi känner oss ansvariga för varje projekt som kommer in. Vi känner oss även ansvariga för att du som vår kund ska bli nöjd men framför allt känner vi oss skyldiga att följa alla lagar, regler och normer som gäller för arbete med el. 

Behöver du en el-expert? Du har hittat rätt!

Behöver du installera ett nytt elsystem eller gäller det enbart en reparationstjänst? Vi är det rätta företaget. Anlitar du oss får du inte bara specialister, du får även en garanti för att uppdraget kommer att gå smidigt och säkert till. Vi levererar säkra ellösningar! Ring oss för att få reda på mer.